ICAS is er voor u.

Kan u gebruik maken van de diensten van ICAS via uw werknemer of een andere organisatie en wenst u naar de online-hulp site te gaan van ICAS?

Klik dan op de knop hier onderaan, meld u aan met uw gebruikersnaam en paswoord en maak gebruik van de honderden artikelen, podcasts, video's, e-learning en zoveel meer.

Over ICAS Belgium

ICAS is actief in België sinds 2000 en helpt organisaties het psychosociale welzijn van haar medewerkers te verbeteren en verhoogt zo de prestaties op de werkvloer. ICAS voorziet een totaal pakket aan psychosociale ondersteuning voor individu en organisatie. ICAS voorziet diensten zowel in Vlaanderen, Brussel, Wallonië als in het Duitstalige landsgedeelte. De diensten worden voorzien zowel in het Nederlands, Frans, Duits als Engels.

Waar vindt u ons?

Een internationaal netwerk van eigen kantoren en partners maakt van ICAS International een echte globale speler.Onze diensten zijn beschikbaar in meer dan 50 landen.

Ieder land werkt op dezelfde manier, maar met lokale accenten en lokale medewerkers. Zo voelen u en uw medewerkers zich telkens thuis. Net als ons.

Praat met ons

Als u meer wil weten over onze EAP's of andere diensten kan u ons bellen op het nummer 0032 2 713 05 00 of stuur ons een bericht via onze contact pagina.